ALGEMENE INFORMATIE

Welkom in de webshop van PMR Hydraulics

PMR Hydraulics is leverancier van hydraulische onderdelen van het merk Dexter. Daarnaast houden wij ons internationaal bezig met het uitvoeren van (leidingwerk)projecten, onderhoud en reparaties aan bestaande en nieuwe hydraulische systemen. Meer informatie kunt u vinden op onze website www.pmrhydraulics.nl.
 

Onze webshop
In onze webshop kunt u online hydraulische producten bestellen en vindt u gedetailleerde informatie over de verschillende onderdelen. Wij staan garant voor scherpe prijzen, snelle levering en goede service. Indien gewenst, kunnen wij de onderdelen voor u installeren. Mocht u nog vragen hebben of zoekt u iets dat niet in de webshop staat, neem dan contact op. Wij geven u graag advies en technische ondersteuning op maat. Ons technisch team staat 24/7 voor u klaar. Ons telefoonnummer is: 078 - 69 33 010.
 

Onze gegevens
PMR Hydraulics B.V.
Van Hennaertweg 18
2952 CA Alblasserdam
The Netherlands

Tel:  +31 - (0)78 - 6933 010
Fax: +31 - (0)78 - 6933 021 
info@pmrhydraulics.nl
parts@pmrhydraulics.nl

IBAN:   NL11RABO0134428471
BIC:     RABONL2U
KvK-nummer:  53438981
BTW-nummer: NL850880427B01
 

Assortiment
Het uitgebreide leveringsprogramma bestaat uit producten van goede kwaliteit, geschikt voor onder andere de bagger- en offshore branche. Alle artikelen zijn één op één uitwisselbaar met het merk Bosch Rexroth. Het assortiment bestaat uit onder andere pompen, motoren, richtingsventielen, sandwichventielen, veiligheidsventielen, koelers, oliereservoirs enzovoorts. Daarnaast vindt u in onze webshop een verhuurassortiment van hydraulisch gereedschap bestaat onder andere uit: aggregaten, spoelunits, deeltjestellers, HPU’s, hydrauliekkoelers en afperspompen.


Prijzen
Alle in onze webshop genoemde artikelen zijn exclusief 21% btw.


Levertijd
De artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Mocht het gewenste artikel tijdelijk niet voorradig zijn, is de levertijd in de meeste gevallen maximaal 7 dagen. Bij overschrijding van de levertijd, dan heeft de klant de mogelijkheid om de overeenkomst kosteloos te ontbinden.


Retourneren
Artikelen kunnen binnen 7 werkdagen en na contact met PMR Hydraulics, geretourneerd worden. Deze termijn van 7 werkdagen gaat in op het moment dat de artikelen door de Klant zijn ontvangen. U ontvangt zo spoedig mogelijk uw geld retour, of – indien gewenst - een vervangend product. De verzendkosten zijn voor rekening van de koper. Retourneren is mogelijk, mits de producten onbeschadigd zijn en zich in ongeopende verpakking bevinden.
Retourzendingen kunt u sturen naar PMR Hydraulics, Staalindustrieweg 21, 2952 AT te Alblasserdam.


Producten afhalen
De producten kunnen – na overleg – afgehaald worden. Ons adres is Staalindustrieweg 21, 2952 AT, Alblasserdam. U kunt contact met ons opnemen via telefoon: 078-69 33 010.


Betalingen
Voor onze betalingen via creditcard en Mister Cash maken wij gebruik MultisafePay, een betalingssysteem dat de meest populaire betaalmethode voor webshops biedt. Het is snel, veilig en gemakkelijk. U dient zich wel éénmalig aan te melden voor een account.Mocht uw betaling via MultiSafepay niet gelukt zijn, dan ontvangt u van MultiSafepay een herinnering. Heeft u op een andere manier de betaling voldaan, dan kunt u deze emails gewoon verwijderen. Meer informative vindt u op www.multisafepay.com.In onze webshop zijn de volgende betaalmethoden beschikbaar: 


1. iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL. Voor online bankieren dient u altijd uw cookies te activeren. iDEAL werkt alleen voor klanten met een bankrekening in Nederland.


2. CreditCard (Mastercard/Visa/Maestro)
Als u kiest voor de betaalwijze Creditcard, wordt uw betaling geregeld via Multisafepay. U kunt dan direct betalen via creditcard. Dit betaalsysteem, ontwikkeld en beheerd door Multisafepay, is gecertificeerd en goedgekeurd door de voornaamste creditcarduitgevers. Voor de betaling maken wij gebruik van Multysafepay. De bestellingen worden altijd versleuteld verstuurd.


3. Mister Cash

Het populairste betaalsysteem voor consumenten in België. Voor deze betaling maken wij gebruik van Multysafepay.


4. Achteraf betalen op factuur (binnen 30 dagen)
Wij bieden onze vaste klanten de mogelijkheid om op rekening te betalen. Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen na order. U kunt het bedrag overmaken op:
IBAN:   NL11RABO0134428471
BIC:     RABONL2U


5. Overboeking
U kunt het totaalbedrag van uw factuur overmaken aan PMR Hydraulics, onder vermelding van het ordernummer als referentie. Wij verwerken uw bestelling zodra wij uw betaling hebben ontvangen. U kunt het bedrag overmaken op:
IBAN:   NL11RABO0134428471
BIC:     RABONL2U